top of page
DSC_8601.jpg

Zo word je

schrijfster

van kinder-& jeugdboeken

In zes maanden naar professioneel schrijverschap

De meest complete schrijfopleiding voor groeigerichte vrouwen die door hun creatieve blokkades willen breken

& hun authentieke verhaal naar buiten willen brengen

BASISPAKKET

605 euro (incl. 21% BTW)

Je kunt vandaag meteen starten!

'Het lukt me maar niet om dat boek waar ik al jarenlang van droom te schrijven.'

Herken jij je hierin?

Jij hebt een prachtig verlangen:

Je droomt ervan een kinder- of jeugdboek te schrijven.

Sterker nog, je wéét dat je een boek te schrijven hebt.

Het roept je al zo lang.

Misschien voel je wel dat je in essentie een kinderboekenauteur BENT en dat er meerdere boeken uit jou willen geboren worden!

In ieder geval kun jij je verlangen om een eigen kinderboek te schrijven duidelijk voelen.

 

En dat is super goed nieuws.

Hoeveel mensen weten niet eens wat hen blij maakt?

En jij voelt precies wat je wilt!

Maar je loopt tegen één groot probleem aan: je stelt het beginnen aan je boek almaar uit.

Je hebt nauwelijks tijd, je hebt een job, je hebt een gezin, er zijn altijd wel andere dingen die je aandacht vragen.

Of een stem in je hoofd die zegt dat je dom of arrogant bent om te geloven dat jij een boek kan schrijven, houdt je ervan af.

Je droom voelt ook zo groot aan en dat is eng. Wat als hij gebakken lucht blijkt te zijn? Wat als je geen talent hebt? Wat als je niets te vertellen hebt?

Daarenboven lijkt een boek schrijven een onoverkomelijke taak.

DSC_8568.jpg

 

Hoe begin je er in hemelsnaam aan? Hoe doe je het? Hoe hou je vol? En nog veel moeilijker: hoe maak je het af?

 

Misschien heb je al een aantal schrijfcursussen gevolgd, die tijdelijk voor een boost in je creatieve proces zorgden. Maar zodat die cursussen voorbij waren, verviel je weer in je oude patronen van uitstelgedrag en druk bezig zijn met andere dingen.

En na al die jaren denk je soms dat het toch véél makkelijker zou zijn om die gekke droom maar gewoon te vergeten.

 

Maar hij laat zich niet wegduwen, je droom. Hij blijft aan je trekken en in je oor fluisteren. En met elk jaar dat voorbij gaat zonder je boek te schrijven, voel je je wat minder blij. Je innerlijke criticus gaat steeds luider roepen. Je voelt je een mislukkeling, je bent ontevreden en zelfs boos. Het vreet aan je energie. Zonder aanwijsbare reden voel je je een tikkeltje depri. Dat vlammetje dat in je brandt, begint wat minder te gloeien, en de frustratie groeit.

 

Herkenbaar?

'Moed betekent dat je doet wat je hart je ingeeft.'
Clarissa Pinkola Estes

Ik weet wat je voelt, want ik was daar dertien jaar geleden ook, precies op dat punt. 


Ik voelde al meer dan 20 jaar een sterk verlangen om een boek te schrijven, maar ik deed het gewoonweg niet. Als kind voelde ik al dat ik diep van binnen een schrijfster was, maar dat was niet te zien aan wat ik deed. Ik schreef bijna nooit! Ik voelde me fake en mislukt en ik had het gevoel een leven te leven dat totaal niet bij me paste. Een steek van jaloezie ging door me heen als anderen een mooie tekst of een boek schreven. Maar zelf beginnen schrijven durfde ik niet.

Ondertussen ben ik een succesvolle schrijfster met bijna 50 kinderboeken op mijn naam.


En ik geloof heel sterk dat dat voor jou ook mogelijk is, met de juiste ingesteldheid en adequate begeleiding. De enige voorwaarden wat mij betreft zijn dat je dat schrijfverlangen voelt én de bereidheid hebt om je creativiteit alle ruimte te geven.


Schrijven kun je leren, en wat nog belangrijker is, je kunt ook perfect leren hoe om te gaan met creatieve blokkades, twijfels en angsten die met het schrijfproces gepaard gaan. Als je ontdekt hoe je je schrijfmotivatie van binnenuit kunt blijven vinden en voeden, ben je vertrokken voor een prachtig avontuur.

Wat mij heeft gebracht waar ik nu ben, is een duidelijke keuze. Ik voelde dat het nu of nooit was en besliste van mijn schrijfdroom mijn prioriteit te maken. Ik BEGON eraan, en opgeven of mislukken was geen optie. Ik nam mezelf voor niet te stoppen voor ik schrijfster was. Ik besliste te doen wat nodig was om te groeien en te leren.


Het is tijd om jouw boek te schrijven!

Schrijf met ons mee.png

Zodra jij jouw boek schrijft, kan het gaan doen wat kinderboeken doen: Kinderen blij maken. Harten raken. Jou heling, blijheid en overvloed schenken. Je doen bruisen van energie en voldoening: je vervult je missie in dit leven.

'Maar hoe dan?' vraag je je misschien af.
'Weer een schrijfcursus?  Ik heb er al zo veel gedaan.' 

Deze schrijfopleiding is totaal anders. 
De focus ligt op het weghalen van de blokkades die ervoor zorgen dat je niet schrijft. Het verhaal dat in je zit komt zo als vanzelf tevoorschijn en naar buiten. Door met je innerlijke kind en je diepste essentie te verbinden, ontdek je de authentieke verhalen die door jou willen gedeeld worden.
Daarnaast krijg je alle nodige schrijftechniek aangeboden én kennis over hoe je boek in de wereld te brengen (uitgev
en).

Ik help jou eraan te beginnen, door te zetten en je boek af te maken.

Ik ga met je mee op weg en begeleid je bij elke stap.

 • Door deze opleiding krijg je focus & de juist mindset om te slagen, je krijgt helder wat je creatieve prioriteiten zijn en hoe je die blijvend kunt voorrang geven in je leven.

 • Ik help jou verbinden met je schrijfverlangen en jouw Waarom zodat je van binnenuit gemotiveerd blijft.

 • Ik breng je in contact met het verhaal dat je te vertellen hebt.

 • Ik deel alle essentiële schrijftechniek en theorie met jou, helder en makkelijk, zodat je een steengoed kinderboek leert schrijven. (o.a. zintuiglijk schrijven, show don't tell, personages creëren, perspectief, dialogen, verhaal- en spanningsopbouw...)

 • Door de toegankelijke oefeningen krijg je schrijfervaring, vertrouwen en nieuwe ideeën.

 • Ik geef je een overzicht van wat er allemaal bestaat in kinder- en jeugdboekenland en wat je schrijft voor welke leeftijdsgroep.

 • Je ontdekt manieren om je creativiteit en inspiratie volop te laten stromen.

 • Je leert jezelf in een meditatieve staat te brengen, perfect om te schrijven.

 • Je leert je lichaam in te zetten bij je creatieve proces.

 • Je leert contact maken met je innerlijke kind en van daaruit te schrijven.

 • Je krijgt tientallen voorbeelden en laagdrempelige oefeningen om de schrijftheorie te doorvoelen en te leren toepassen.

 • Ik help jou een schrijfdoel te stellen en dat doel ook te behalen, zodat je productiever wordt als schrijver.

 • Je leert innerlijke en uiterlijke blokkades overkomen.

 • Ik vertel je alles wat ik weet over uitgeven, in eigen beheer of bij een uitgeverij.

 • Je krijgt bakken aanmoediging, leiding, steun in het overvloedige cursusmateriaal en de besloten Facebookgroep, niet alleen van mij, maar ook van de andere schrijfsters.

 • Je ontdekt het plezier van het schrijven!

 • En nog zoveel meer!

Maak van je droom je prioriteit.

Lore.jpg
'Agatha brengt je onmiddellijk tot de kern, tot de essentie. Recht naar het hart. De bron waar alles begint.' 

wat zeggen anderen?

'In de zomer van 2019 volgde ik een schrijfweekend bij Agatha. Het gebeurt niet vaak dat je op het juiste moment, op de juiste plek en met de juiste mensen bent. Tijdens de workshop had ik deze bijzondere ervaring. 

Agatha slaagt erin om verbinding te brengen. In alles. Tussen mensen. In je schrijven. Maar bovenal in jezelf. Agatha brengt je onmiddellijk tot de kern, tot de essentie. Recht naar het hart. De bron waar alles begint. De reden waarom je iets doet- waar je verhaal ligt- je talent- je creativiteit- je plezier…

Meteen na het volgen van deze workshop kwam ik in een creatieve stroom. Heel de zomer heb ik ongeveer 1 à 2 uur per dag geschreven. Ontspannen, licht en met veel plezier. Ik had de juiste toon voor mijn verhaal gevonden. En de woorden rolden uit mijn pen. Zo is er een half jeugdboek uitgerold. Nu zit ik in de tweede fase: herlezen, herschrijven, bijschrijven...kortom afwerken. Ik ben nog niet bezig met uitgeven, dat zie ik wel als de tijd rijp is. Voorlopig geniet ik van het creatief proces waar ik in zit.

Ik ben Agatha ontzettend dankbaar voor deze rijke ervaring. Naast de interessante schrijfopdrachten- inzichten en technieken- heeft ze me teruggebracht naar mezelf en naar de oorsprong van mijn creativiteit. Dit maakt het werken met Agatha zo uniek en een absolute aanrader voor iedereen.'

-Anne-Lore Cassier-

Hoi, ik ben Agatha

Al heel jong droomde ik ervan schrijfster te worden.


Toen ik amper acht jaar was en nog maar net kon schrijven, deed ik al niets liever dan verhalen verzinnen. Er kwamen altijd dieren in voor, want ook daar was ik dol op. En ik ben nog steeds dol op schrijven en op dieren.

Voor mij was het een lange weg naar mijn allereerste kinderboek. Ik heb jarenlang getwijfeld, gezocht, geprobeerd en weer getwijfeld, omdat ik zulk sterk verlangen voelde en tegelijk een enorme blokkade ervaarde. Dat hoeft voor jou niet zo te zijn!

Ik deel graag mijn ervaring en kennis met jou. Alles wat ik geleerd heb op mijn weg naar het schrijverschap, de valkuilen, de kansen, de hoogtepunten, de technische aspecten van het schrijven, de blokkades en hoe ik ze heb doorbroken, heb ik in deze online opleiding gegoten, zodat jij op zes maanden tijd jouw kinderboek in de wereld kunt zetten.

​2020 is een bijzonder jaar voor mij, want ik vier mijn tienjarig jubileum als kinderboekenschrijfster én als moeder. Op mijn dertigste werd ik moeder van een prachtige zoon en van mijn eerste boekenkind, 'Een plek naast de sla'.

Ondertussen heb ik bijna 50 kinderboeken en meer dan 100 vertalingen en bewerkingen geschreven voor uitgeverijen zoals De Eenhoorn, Zwijsen, Averbode, Abimo, Van In, Die Keure...Daarnaast heb ik tien jaar ervaring in het begeleiden van aspirant-schrijvers en het organiseren van schrijf- en creativiteitsworkshops en schrijfweken.

Wat mij onderscheidt van andere schrijfcoaches is dat ik niet alleen schrijftheorie en -oefeningen aanbied die technisch een betere schrijfster van jou maken,  maar dat ik je ook begeleid in diep zelfonderzoek, je diep contact leer maken met je lichaam én met je innerlijke kind en dat ik je laat zien hoe je jouw creativiteit volop laat stromen via dans, meditaties en taoïstische oefeningen.

Daardoor weet ik zeker dat jij, als je de opleiding helemaal aangaat en de opdrachten echt maakt, aan het eind van het traject getransformeerd bent van een creatief geblokkeerde vrouw met een groot schrijfverlangen in een succesvolle, zelfbewuste schrijfster die vertrouwen heeft in haar kunnen en geniet van het schrijven, wiens creativiteit volop stroomt, die weet hoe ze haar creatieve hobbels kan overkomen en die haar eerste kinder- of jeugdboek effectief heeft geschreven!

DSC_9020.jpg
DSC_8484.jpg

opbouw 

Module 1: Open je verhalenschatkamer
Module 2: Leg je schrijversfundament

 • Mindset van de succesvolle schrijfster

 • Schrijf vanuit je lijf

 • Schrijf authentiek

 • Gebruik je levenservaring als basis

 • Gebruik je vijf zintuigen

 • Ontdek jouw Waarom

 • Schrijf als een filmmaker

 • Geef je personage een probleem

 • Wees je personage

 • Laat je lezers lachen

Module 3: Schrijf je boek (met stappenplannen voor het schrijven van verschillende genres kinder- en jeugdboeken)
Module 4: Wat als het niet stroomt?
Module 5: Klaar! Wat nu?

_DSC6450 (1).jpg

Wat krijg je?

 • Lesvideo's

 • Audio's

 • Meditaties

 • Werkbladen

 • Powerpointpresentaties

 • De mogelijkheid om lid te worden van de besloten Facebookgroep waar je kunt uitwisselen met andere deelneemsters

 • Bonus: online training 'Vonk van Creatie'

DSC_8476.jpg

Wat doe ik anders?

Bij mij leer je:

 • hoe je je lichaam inzet bij het schrijfproces

 • hoe je schrijft van binnenuit: vanuit je innerlijke kind en je eigen levenservaringen

 • wat jouw diepe, intrinsieke schrijfmotivatie is (jouw Waarom) waardoor je veel meer focus en doorzettingsvermogen krijgt

 • hoe je jezelf via meditatie in de perfecte schrijfflow krijgt

 • hoe je je blokkades kunt transformeren in krachtbronnen en wat je kunt doen als het moeilijk gaat

Daarnaast bied ik je heldere schrijftechniek en -theorie en talloze toegankelijke oefeningen, stap voor stap opgebouwd.

DSCN1963.JPG

Investering BASISPAKKET

605 euro (incl. 21% BTW)

ZO GAAN WE TE WERK

 

HET BASISPAKKET

 

Het basispakket kun je op elk moment van het jaar aankopen. Je kunt dus op elk gewenst starten met jouw reis naar schrijverschap.

Gedurende zes maanden ontvang je elke week/ twee weken een behapbaar deel van de opleiding dat je zelf doorneemt en doorwerkt. Je bekijkt de video's, luistert de audio's, leest de teksten en maakt de schrijfopdrachten op jouw eigen tempo . Stap voor stap leg jij je basis als schrijfster en leer je je creativiteit te laten stromen.

 

 • Je krijgt toegang tot onze besloten facebookgroep waar je kunt uitwisselen met gelijkgestemde zielen en waar je steun en feedback kunt ontvangen.

 • Op regelmatige basis organiseer ik een V&A webinar waar je met al je vragen terecht kunt.

 

Het basispakket is geschikt voor vrouwen die zelfstandig kunnen werken, of die de opleiding graag op een eigen, rustiger tempo willen afleggen, of die niet zo'n nood hebben aan een groep die hen steunt, en het fijn vinden om op eigen houtje te werken.

VIP GROEITRAJECT

 

Eén à twee keer per jaar openen de deuren van dit bijzondere, intensieve traject.

Deelnemen aan het VIP Groeitraject is optioneel.

Bovenop alle modules van het basispakket en de toegang tot onze besloten Facebookgroep, krijg je toegang tot elf interactieve online Groeisessies via Zoom.

In de Groeisessies:

 

 • worden al je vragen met betrekking tot de modules en het schrijven van jouw boek beantwoord (je stuurt deze vooraf in)

 • word je keer op keer weer gemotiveerd om te groeien en verder te schrijven aan je boek

 • krijg je feedback op je schrijfopdrachten en stukken uit je boek, van mij en de andere deelneemsters

 • leer je de andere deelneemsters van het Groeitraject heel goed kennen (er wordt veel uitgewisseld in kleine groepjes in breakout rooms)

 

Het Groeitraject is intens, pittig van tempo en vraagt van jou dat je je engageert om het materiaal en de opdrachten tijdig door te nemen, je actief te engageren in het groepsproces (in de Groeisessie en de Facebookgroep) en zoveel als mogelijk aanwezig te zijn bij de Groeisessies. Kun je er eens een keer niet bij zijn, vraag ik je om de opname afteraf te bekijken).

Wat je voor jouw engagement terugkrijgt, is van onschatbare waarde: eigenlijk investeer je al die tijd en energie in jezelf als mens en als schrijfster. Je gaat een enorme transformatie in jezelf teweegbrengen en veel steun en hulp ervaren in dat proces.

Het Groeitraject is een stevige stok achter de deur en elke Groeisessie geeft je telkens weer een enorme boost van inspiratie, blijheid en motivatie, zodat jouw boek écht geschreven is aan het eind van het Groeitraject! Doe even je ogen dicht en stel je even voor hoe dat voelt: het verhaal waar jij al zo lang van droomt staat eindelijk helemaal op papier! Heerlijk! Dat is het doel en de belofte van het VIP Groeitraject: super mooie resultaten voor iedere deelneemster van het traject. Jouw authentieke verhaal is na zes maandeneen echt boek geworden.

 

DEZE OPLEIDING IS NIET VOOR IEDEREEN

 

Voor mij is het heel belangrijk dat jouw boek aan het eind van de opleiding echt geschreven is. Belangrijker nog is dat je weet hoe je je creatieve blokkades kunt aanpakken en dat je weet hoe je de parels die in jou zitten naar buiten kunt brengen, zodat je je volle creatieve potentieel kunt realiseren. Ik ga er alles aan doen om je te helpen dat resultaat te bereiken.

 

Het is belangrijk dat jij de duidelijke beslissing neemt dat jij jouw creativiteit nu echt ruimte gaat geven en daar ook echt plaats voor maakt in je agenda. Je mag onzeker zijn, je mag twijfelen aan jezelf als schrijfster, dat is heel normaal, maar je moet wel duidelijk voelen dat jij er helemaal voor wilt gaan, en jouw innerlijke schrijfster volledig de kans wilt geven om te ontluiken en te groeien.

 

Neem jij jouw schrijfverlangen serieus? Neem jij de verantwoordelijkheid om de inzichten en opdrachten die je straks krijgt van mij ook echt te gaan toepassen?

Ga jij het engagement aan om elke keer weer op te dagen, ook al val je een tijdje stil of loop je tegen weerstand en blokkades aan? Voel jij je klaar om te doen wat nodig om te leren en te groeien?

Ben je bereid om naast het leren van schrijftechniek ook in het persoonlijke proces te duiken dat onlosmakelijk verbonden is met het creatieve proces?

Dan ben je van harte welkom om je in te schrijven voor het basispakket.

 

Voor het VIP Groeitraject is het nog belangrijker om 100% geëngageerd te zijn. De plaatsen voor dit traject zijn heel beperkt. Daarom vraag ik je een motivatiemail te sturen naar agatha@agathacornelia.be.

In deze mail krijg ik graag antwoord van je op de volgende vijf vragen:

 • Wat maakt dat je wilt deelnemen aan het Groeitraject?

 • Wat hoop je uit het Groeitraject te halen?

 • Hoe ga je er zelf voor zorgen dat je het maximum uit het Groeitraject haalt?

 • Wat is je grootste verlangen op het gebied van schrijven?

 • Wat is je grootste uitdaging op het gebied van schrijven? Wat houdt je het meest tegen om je schrijfdroom waar te maken?

 

Je hoort dan snel van mij of je toegelaten wordt tot het Groeitraject.

INVESTERING

 

BASISPAKKET 605 EURO (INCL. 21%BTW)

VIP GROEITRAJECT 1210 EURO (BASISPAKKET IN DE PRIJS INBEGREPEN, INCL. 21% BTW)

LET OP: Je kunt alleen deelnemen aan het VIP Groeitraject als je het basispakket hebt aangekocht.

 

Wil je deelnemen aan het VIP Groeitraject zijn er dus twee opties:

 • Je hebt het basispakket al aangekocht en doet daarna je aanvraag voor het VIP Groeitraject. Als je wordt toegelaten, ontvang je van mij een factuur van 605 EURO (incl. 21% BTW)

 • Je hebt het basispakket nog niet aangekocht wanneer je je aanvraag doet. Als je wordt toegelaten, koop je via de website zelf het basispakket aan (605 EURO incl. 21% BTW) zodat je onmiddellijk toegang krijgt tot de modules, en ontvang je van mij een factuur van 605 EURO (incl. 21% BTW) voor het resterende bedrag.

DSCN1958 copy.jpg
'De rustige en steunende aanwezigheid van Agatha laat elke deelnemer zich gewaardeerd voelen.
Haar manier van feedback en lesgeven is oprecht, authentiek en vanuit betrokkenheid. 
- Sofie Bettens

veelgestelde vragen

Heb je een vraag die hier niet tussen staat, mail mij.

Ik help je graag verder.

Hoe lang duurt de opleiding?
Kies je voor het basispakket, dan doe je de opleiding helemaal op eigen tempo. De snelste termijn waarop je de modules kunt afwerken is 6 maanden. Je hebt toegang tot het materiaal zolang de opleiding online is, gegarandeerd minstens een jaar. Je kunt ook al het materiaal downloaden.


Kies je voor het VIP Groeitraject, dan doorloop je de opleiding sowieso in  6 maanden. Daarnaast kun je ook na het Groeitraject blijven groeien en verdiepen als schrijfster. Je hebt toegang tot het materiaal zolang de opleiding online is (gegarandeerd minstens een jaar), dus je kunt naar het materiaal teruggrijpen wanneer je maar wilt.

Ik heb weinig tijd. Kan ik dan ook meedoen?
Als je geen tijd neemt om te schrijven, kun je uiteraard niet leren schrijven. Maar dat hoeft niet perse veel tijd te zijn. Regelmaat is veel belangrijker. Door elke dag een half uur te schrijven, kun je een boek af krijgen. Kies je voor het basispakket, dan doorloop je de opleiding op eigen tempo en kies je zelf hoeveel tijd je dagelijks en wekelijks besteedt.


Neem je deel aan het VIP Groeitraject, dan heb je wel 4 à 5 uur per week nodig om de modules te doorlopen, en elke twee à drie weken neem je deel aan de online Groeisessie van 2u. 
Daarnaast is een gebrek aan tijd ervaren vaak een uiting van een creatieve blokkade. Door aan de opleiding deel te nemen gaat je visie op tijd en op de hoeveelheid tijd die je ter beschikking denkt te hebben grondig veranderen.

Geef je persoonlijke feedback op mijn verhaal?

Nee, dat valt buiten het bestek van deze opleiding. Ik ga je boek ook niet proeflezen of een review schrijven. Ik beantwoord geen vragen persoonlijk. Ik doe niet aan manuscriptbegeleiding en ga jouw boek niet redigeren. In ‘Module 5: Klaar! Wat nu?’ geef ik tips over waar je met je manuscript terecht kan voor feedback. 
In de besloten Facebookgroep kun je wel uitreiken naar de andere deelneemsters voor feedback op een schrijfopdracht of een stukje uit je boek.

Waar kan ik met mijn vragen terecht?
Kies je voor het basispakket, dan kies je ervoor om helemaal zelfstandig te werken. Heb je vragen, dan mag je die posten in de besloten Facebookgroep. Vragen die relevant zijn voor alle deelneemsters van de opleiding, zal ik daar beantwoorden. Ook de andere deelneemsters kunnen daar waardevolle antwoorden op jouw vraag geven. 


Feedback op schrijfopdrachten en stukken uit je boek bied ik alleen aan voor deelneemsters van het VIP Groeitraject. 

Neem je deel aan het VIP Groeitraject, dan kun je ook gebruik maken van de Facebookgroep en daarnaast mag je je vragen en teksten & schrijfopdrachten waar je feedback op wilt insturen voor de online Groeisessies. De vragen en teksten die waardevol en representatief zijn voor alle deelneemsters komen daar uitgebreid aan bod. 

Ik heb geen credit card, kan ik me dan ook inschrijven?
Ja, dat kan. Mail mij en ik help je verder.

Wat als ik me wil aanmelden voor het VIP Groeitraject, maar de online Groeisessies niet kan bijwonen?
Als je je aanmeldt voor het VIP Groeitraject, vraag ik 100% engagement van je. Dat wilt zeggen dat je de betreffende module doorneemt voor de Groeisessie plaatsvindt, dat je zoveel als mogelijk deelneemt aan de sessies en dat je de opdrachten van de module maakt. Als je er echt niet kunt bij zijn, kun je achteraf de recording bekijken en zorgen dat je bij bent voor de volgende sessie.
Kun je meer dan drie Groeisessies niet bijwonen, dan raad ik je aan te kiezen voor het basispakket, en een volgende keer aan te melden voor het VIP Groeitraject. 

Is contact met de andere deelneemsters mogelijk?
Ja, zowel als deelneemster van het basispakket als van het VIP Groeitraject kun je lid worden van de besloten Facebookgroep. Deze groep is de plek om elkaar te inspireren, feedback op teksten en schrijfopdrachten te geven en te vragen, advies te geven en te vragen en (schrijf)ervaringen uit te wisselen. 

Bij het VIP Groeitraject  is het contact heel wat intenser. We zien  elkaar tijdens de Groeisessies via Zoom. Via de camera van je computer kun je daar mij en de andere deelneemsters op je scherm zien.

Ik heb nu geen tijd. Kan ik later meedoen?
Voor het basispakket kun je op elk gewenst moment intekenen.

Het VIP Groeitraject start één à twee keer per jaar.Wellicht krijg je nog een kans, volgend voor- of najaar. Bedenk wel dit: welk moment is beter om aan je boek te beginnen dan nu? Wat kost het jou aan energie en levensgeluk om je droom te blijven uitstellen?

Ik ben een man. Mag ik dan ook meedoen?
Ook mannen zijn welkom. Mijn manier van werken is vooral op vrouwen gericht. Als je je daarvan bewust bent en je voelt je alsnog tot de opleiding aangesproken, stuur mij dan even een mail.

Is deze opleiding ook geschikt als ik een informatief kinderboek wil schrijven?
Ja, ook dan zal deze opleiding jou helpen je schrijversvaardigheden te ontwikkelen en je boek in de wereld te zetten.

 

Nieuwsgierig? Vragen of twijfels?

Kom kennismaken & proeven tijdens de gratis online workshop ‘Jouw kinderboek de wereld in’: Doorbreek je creatieve blokkades en schrijf eindelijk het boek waar je altijd al van droomt.

Kijk hier voor meer info en data.

DATA ONLINE GROEISESSIES 2021 (via zoom)

DEZE SESSIEs ZIJN ALLEEN toegankelijk VOOR DEELNEEMSTERS VAN HET VIP GROEITRAJECT!

De Groeisessies vinden telkens plaats op zaterdag van 10u tot 12u op de volgende data:

6 maart 2021

20 maart 2021

3 april 2021

17 april 2021

8 mei 2021

22 mei 2021

12 juni 2021

26 juni 2021

24 juli 2021

21 augustus 2021

4 september 2021

bottom of page