top of page
JOUW KINDERBOEK: VAN DROOM naar REALITEIT
ONLINE WORKSHOP (zoom)

Zaterdag 12 juni van 10u - 13u

book-862492_1920.jpg

Droom jij altijd, altijd al van je eigen kinder- of jeugdboek?

Dan is dit jouw kans!

In deze workshop ‘Jouw kinderboek: van droom tot realiteit’ helpen Sandrine Lambert en ik (Agatha) jou op weg naar je eerste kinderboek. 


We vertellen openhartig over onze eigen weg naar professioneel schrijverschap, over de succesmomenten én de obstakels. 
We reiken jou de tools aan om écht aan de slag te gaan met je eerste boek.

In deze workshop ontdek je:

  • Of schrijven voor kinderen iets voor jou is

  • Welke stappen je kunt zetten om te gaan van alleen maar dromen van schrijven naar dagelijks genieten van schrijven

  • Hoe je contact kunt maken met de authentieke verhalen die in jou zitten & hoe je ze naar buiten kunt halen

  • Welke creatieve blokkades ervoor zorgen dat je je boek niet schrijft & hoe je ze kunt omtoveren tot krachtbronnen

  • Sandrine leert je met speelse, laagdrempelige opdrachten meer over schrijftechniek. Onder andere personages, dialogen, perspectief en 'show don't tell' komen aan bod.

In deze online workshop ervaar je en schrijf je. Zorg dus voor pen en papier.

Er is ook ruimte om je vragen te stellen en uit te wisselen in kleine groepjes.

De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden.

INVESTERING

Workshop t.w.v. €108, nu voor €58!

Na aanmelding ontvang je een mail van Ticketkantoor met je ticket. De dag voor de workshop krijg je dan van ons een mail met de zoomlink waarmee je zaterdag kan deelnemen. 

Heb je vragen, mail dan gerust naar Agatha.
 

OVER ONS

Onder mijn Vlaamse naam Aag Vernelen publiceerde ik de laatste 10 jaar meer dan 45 kinderboeken bij verschillende Vlaamse en Nederlandse uitgeverijen.

Sandrine Lambert publiceerde al vele boeken, verhalen en liedjes bij bekende uitgeverijen. Ondertussen heeft ze haar eigen Uitgeverijtje Avondrood Boeken.

In deze workshop delen wij onze ervaringen en inzichten graag met jou.
​We kijken ernaar uit je te ontmoeten!


​Agatha & Sandrine

Overweeg je deel te nemen aan onze intensieve opleiding tot kinder- & jeugdboekenschrijfster?

In deze workshop ontvang je een kortingscode waardoor je je investering in de workshop integraal terugkrijgt! 

ERVARINGEN VAN DEELNEEMSTERS


'Deze workshop was net wat ik nodig had om zelf op ontdekking te gaan. Agatha geeft leuke oefeningen die je even doen roeren in je eigen inspiratiesoep, die je meenemen naar je eigen verhaaltjes en verhalen. Voor mij was het net dat duwtje-dat-ik-nodig-had om zelf aan de slag te gaan, dus....nieuwsgierig naar waar jouw inspiratie zou kunnen verborgen zitten, gewoon alvast voor even (en hopelijk voor langer) het gevoel hebben: JA het mag, ik mag zijn wie ik ben: schrijver? Geniet dan van de workshop!
't Is boeiend! Daarbij krijg je nog de glimlach en het enthousiasme van Agatha erbij, zomaar! Een ideaal geschenk aan jezelf!'
-Ann Deneir - rouwconsulent bij Atelier-van-het-leven

Het volgen van een workshop na een drukke, volle dag kan een hele opgave zijn. Dat gold zeker niet voor deze workshop. Anderhalf uur vol schrijfinspiratie, waar 'schrijfzin' mede dankzij meditatie, uitwisseling van ervaringen en creatieve, korte opdrachten, als vanzelf opborrelde. 
Het was een heerlijke avond waarvoor dank!
-Neelke Ebben

'"Dit is een echte workshop waarin je ervaart en schrijft, zorg dus voor pen en papier." De workshop van Agatha is lang niet de enige workshop die dit belooft maar wel één van de weinige die het effectief waar maakt. Het was heel fijn om meteen aan de slag te gaan en te praten met mede deelnemers. Ik kijk uit naar het vervolg!'
- Ning De Baere
 
'Na een eerste schrijfcursus bij Aag Vernelen, heb ik mij halsoverkop ingeschreven voor de workshop. Waar ik eerst mijn twijfels had over van online samenkomen, stel ik vast dat ik met een goed gevoel en veel energie uit de sessie kwam. Thuis aan mijn eigen bureau, met een tasje thee erbij, mijn schrijfskills bijschaven... Ik doe mee!'
- Wendy Caris
 
'De workshop heeft mij aan het denken gezet. Bij de opdrachten ontdekte ik enkele voorvallen uit mijn jeugd, die ik een keer kan uitwerken tot een verhaal voor adolescenten. Het meditatiemoment heeft dat misschien losgemaakt. Ik neem mij voor om vaker te mediteren, voordat ik ga schrijven.'
 
- Marlies Beckers

bottom of page